Konya'da araç yangını

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde park halindeki otomobilde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Alınan bilgiye göre, Beyşehir Gölü kıyısındaki Vuslat Parkı Jandarma Burnu mevkisinde park halindeki 42 H 6967 plakalı otomobilde...

16 Ağustos 2018 Perşembe 10:56
Konya'da araç yangını

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde park halindeki otomobilde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Beyşehir Gölü kıyısındaki Vuslat Parkı Jandarma Burnu mevkisinde park halindeki 42 H 6967 plakalı otomobilde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Otomobilin motor kısmında çıkan yangına ilk müdahale yangın söndürme tüpleri ile çevredeki vatandaşlar tarafından yapılırken, adrese kısa süre içerisinde gelen Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı bir itfaiye ekibi, alevleri aracı tamamen sarmadan söndürerek yangını kontrol altına aldı.

Araçta maddi hasar oluşurken otomobilde inceleme yapan polis ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebini araştırıyor.

Öte yandan, araç yangını ve aracın ön kısmından yükselen alevler çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.