Konya'da bir kişinin parasını gasbeden 2 zanlı tutuklandı

- Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı

04 Ağustos 2022 Perşembe 10:38
Konya'da bir kişinin parasını gasbeden 2 zanlı tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da bir kişinin parasının bıçak zoruyla gasbedildiği iddiasıyla yakalanan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Meram ilçesi Sahibata Mahallesi'nde, bankamatikten para çeken E.T. bisikletiyle seyir halindeyken 4 kişi tarafından durduruldu.

Şüpheliler, bıçakla bisikletinin lastiğini kestiği ve darbettiği E.T'nin parasını gasbetti.

E.T'nin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarından şüphelilerin eşkalini belirledi.

Polis ekipleri, Ahmet K, Abdurrahman K. ile yaşları küçük olan M.Ü.C. ve L.H.A'yı gözaltına aldı.

Emniyete götürülen şüphelilerden L.H.A, ifadesinin ardından salıverildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Ahmet K. ile Abdurrahman K. çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı, M.Ü.C. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan şüphelilerin E.T'nin parasını gasbettiği anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde, bisikletiyle seyir halinde olan E.T'nin durdurularak bir süre darbedilmesi ve cüzdanındaki paralarının alınması yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.