Konya'da drift yapan sürücüye 9 bin 398 lira ceza

KONYA (AA) - Konya'da drift yapan sürücüye ve otomobil sahibine 12 bin 96 lira para cezası uygulandı.Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Selçuklu ilçesinde bir kavşakta drift yapıldığı görüntüler üzerine çalışma başlattı.Ekipler...

12 Ocak 2021 Salı 18:48
Konya'da drift yapan sürücüye 9 bin 398 lira ceza

KONYA (AA) - Konya'da drift yapan sürücüye ve otomobil sahibine 12 bin 96 lira para cezası uygulandı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Selçuklu ilçesinde bir kavşakta drift yapıldığı görüntüler üzerine çalışma başlattı.

Ekipler görüntüdeki aracın sahibinin M.B. olduğunu belirledi. Araç sahibi M.B. ifadesinde, aracı arkadaşı K.E'nin kullandığını belirtti.

Sürücü K.E'ye drift yapmak ve sürücü belgesiz araç kullanmaktan 9 bin 398 lira, araç sahibi M.B'ye ise sürücü belgesiz kişiye araç kullandırmaktan 2 bin 698 lira ceza uygulandı.

Ayrıca, sürücü K.E. hakkında, "trafik güvenliğini taksirle tehlikeye sokmak" suçundan da soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
KonyaCezaSürücüDrift
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.