Konya'da düzenlenen 63. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri sona erdi

KONYA (AA) - Akşehir'de düzenlenen 63. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri şarkıcı Bengü'nün konseriyle son buldu.Akşehir Nasreddin Hoca Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen konsere sanatçı Bengü, sevilen şarkılarını...

11 Temmuz 2022 Pazartesi 13:43
Konya'da düzenlenen 63. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri sona erdi

KONYA (AA) - Akşehir'de düzenlenen 63. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri şarkıcı Bengü'nün konseriyle son buldu.

Akşehir Nasreddin Hoca Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen konsere sanatçı Bengü, sevilen şarkılarını hayranlarıyla seslendirdi.

Konserin ardından Belediye Başkanı Salih Akkaya, sanatçıya plaket takdim etti.

Akkaya, şenliklerin sona erdiğini anımsatarak, "Altı gündür yoğun şekilde dolu programlarla baş başaydık. Çok güzel konserlerimiz vardı. Sanatçılarımız iyi ki var ama esas olan sizler iyi ki varsınız. Sizler bu konserleri anlamlı kılıyorsunuz, hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl yine burada aynı gün saatte buluşmak üzere diyorum." dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem de şenliklerin 63 yıl önce başlatıldığını anımsatarak, uluslararası her yıl bu festivalin sürdüğünü dile getirdi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.