Konya'da firari 2 hükümlü yakalandı

KONYA (AA) - Konya'da 18 ve 20 yıl kesinleşmiş hapis cezaları bulunan firari 2 kişi, polis ekiplerinin operasyonuyla yakalanarak cezaevine gönderildi.Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği...

06 Mayıs 2022 Cuma 12:52
Konya'da firari 2 hükümlü yakalandı

KONYA (AA) - Konya'da 18 ve 20 yıl kesinleşmiş hapis cezaları bulunan firari 2 kişi, polis ekiplerinin operasyonuyla yakalanarak cezaevine gönderildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, birlikte yaşadıkları öğrenilen ve haklarında hapis cezaları bulunan hükümlü çiftin, Ankara'da ikamet ettiği ve çeşitli zamanlarda Konya'ya geldiği bilgisine ulaştı.

Ekipler, "dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık, silahla yağma, birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, kişi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan P.Ş. ve birlikte yaşadığı "hükümlü veya tutuklunun kaçması, yağma ve resmi belgede sahtecilik" suçlarından 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.Ö'nün Konya'ya geldiğini tespit etti.

Aranan çiftin Selçuklu ilçesi Şeker Mahallesinde bir evde kaldığını belirleyerek operasyon düzenleyen polis ekipleri, 2 hükümlüyü de yakaladı.

Emniyette işlemleri tamamlanan çift, cezaevine gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
HükümlüFirarYakalama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.