Konya'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 507 kişiye ceza kesildi

KONYA (AA) - Konya'da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerde kuralları ihlal eden 507 kişiye ceza kesildi.İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında ülke genelinde uygulanan ve dün 05.00'te...

12 Ocak 2021 Salı 11:08
Konya'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 507 kişiye ceza kesildi

KONYA (AA) - Konya'da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerde kuralları ihlal eden 507 kişiye ceza kesildi.

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında ülke genelinde uygulanan ve dün 05.00'te sona eren sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında polis, kent merkezinde vatandaşların yoğun tercih ettiği cadde, meydan ve mekanlarda denetim yaptı.

Bu kapsamda ekipler, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 507 kişiye cezai işlem uyguladı.

Ayrıca denetimler kapsamında, Kovid-19 tedbirlerinin ihlal edildiği umuma açık 2 iş yeri faaliyetten men edildi.

İş yeri sorumluları hakkında ise "bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmak" suçundan adli işlem başlatıldığı belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
KonyaCezai IşlemKovid-19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.