Konya'da kayınvalidesini öldürüp karısını yaralayan zanlı tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da boşanma aşamasındaki karısını bıçakla yaralayan, kayınvalidesini de öldüren zanlı tutuklandı.Meram ilçesi Feritpaşa Caddesi'nde, boşanma aşamasında olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararı aldıran Hatice...

11 Mart 2022 Cuma 15:13
Konya'da kayınvalidesini öldürüp karısını yaralayan zanlı tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da boşanma aşamasındaki karısını bıçakla yaralayan, kayınvalidesini de öldüren zanlı tutuklandı.

Meram ilçesi Feritpaşa Caddesi'nde, boşanma aşamasında olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararı aldıran Hatice K'yi (36) bıçakla ağır yaralayan, kayınvalidesi Fatma Gümüş'ün (69) de ölümüne neden olan Abdullah K'nin (40) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlı, sevk edildiği hakimlikçe "kasten öldürme ve kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından tutuklandı.

Abdullah K'nin, "kasten yaralama, tehdit, mala zarar verme, uyuşturucu madde kullanma" gibi 28 suçtan kaydının olduğu öğrenildi.

Meram ilçesi Feritpaşa Caddesi'nde 9 Mart'ta, boşanma aşamasında olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eşi Hatice K. ve annesi Fatma Gümüş ile karşılaşan Abdullah K, iki kadını bıçakla yaralayıp kaçtıktan sonra polis ekiplerince yakalanmıştı.

Damadı tarafından bıçakla ağır yaralanan Fatma Gümüş, dün kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.