Konya'da Kovid-19 tedbirlerini ihlal eden 285 kişiye cezai işlem uygulandı

KONYA (AA) - Konya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal eden 285 kişi hakkında cezai işlem yapıldı.İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde vatandaşların yoğun tercih ettiği cadde, meydan ve mekanlardaki denetimlerine...

12 Şubat 2021 Cuma 16:50
Konya'da Kovid-19 tedbirlerini ihlal eden 285 kişiye cezai işlem uygulandı

KONYA (AA) - Konya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal eden 285 kişi hakkında cezai işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde vatandaşların yoğun tercih ettiği cadde, meydan ve mekanlardaki denetimlerine devam ediyor.

Ekipler, 8-12 Şubat'taki kontrolleri sırasında, sosyal mesafe, maske ve sokağa çıkma kısıtlaması kurallarını ihlal ettiği belirlenen 285 kişiye cezai işlem uyguladı.

Denetimler kapsamında, Kovid-19 tedbirlerinin ihlal edildiği umuma açık 5 iş yeri ise faaliyetten men edildi.

Bu iş yerlerinden 4'ünün sorumlusu hakkında "mühür bozma" ve "bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma" suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.