Konya'da park halindeki 4 aracın lastiklerini çalan iki şüpheli tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da park halinde bulunan 4 aracın jant ve lastiklerini çalan iki zanlı cezaevine gönderildi.Selçuklu ilçesi Selahattin Eyyübi ve Parsana mahallelerinde gece saatlerinde park halindeki araçların lastiklerinin çalınması üzerine...

26 Aralık 2021 Pazar 13:36
Konya'da park halindeki 4 aracın lastiklerini çalan iki şüpheli tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da park halinde bulunan 4 aracın jant ve lastiklerini çalan iki zanlı cezaevine gönderildi.

Selçuklu ilçesi Selahattin Eyyübi ve Parsana mahallelerinde gece saatlerinde park halindeki araçların lastiklerinin çalınması üzerine Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çalışma başlattı.

Plaka Tanıma Sistemi ve bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu zanlıların hırsızlıkta kullandığı araç tespit edildi. S.Y. ve Y.A, suçta kullandıkları araçla yakalandı.

Ekipler, 8 çalıntı jant ve lastiği satıldıkları iş yerinde muhafaza altına aldı, iş yeri sahibi hakkında çalıntı ürün satın almaktan adli işlem yapıldı.

Çalınan diğer jant ve lastikler ise şüphelilerin evinin bodrumda bulundu. Zanlıların üç günde çaldığı 16 jant ve lastik sahiplerine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.Y. ve Y.A. tutuklandı.

Anahtar Kelimeler:
KonyaTutuklandıLastik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.