Konya'da pazarcı esnafı arasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada yaralanan 5 kişiden biri öldü

KONYA (AA) - Konya'da pazarcı esnafı arasında çıkan ve ikisi ağır 5 kişinin yaralandığı bıçaklı ve sopalı kavgada hastaneye kaldırılan yaralılardan biri hayatını kaybetti.Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde bulunan kapalı...

19 Ocak 2021 Salı 13:39
Konya'da pazarcı esnafı arasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada yaralanan 5 kişiden biri öldü

KONYA (AA) - Konya'da pazarcı esnafı arasında çıkan ve ikisi ağır 5 kişinin yaralandığı bıçaklı ve sopalı kavgada hastaneye kaldırılan yaralılardan biri hayatını kaybetti.

Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde bulunan kapalı pazar yerinde, iki grup arasında alacak meselesi nedeniyle çıktığı öğrenilen bıçaklı ve sopalı kavganın ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan İsmail Kurul (19), müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kavganın, pazarcılardan Hüseyin B'nin (37) geçen yıl 2 bin 800 liraya halden aldığı malzemelerin ücretinin bin lirasını ödemediği iddiasıyla diğer pazarcılardan Şevket M. (27) ile tartıştığı, Şevket M'nin arkadaşlarını çağırmasıyla kavganın büyüdüğü öğrenildi.

Öte yandan kavgaya karışan yaralılar Yaşar B. (44), kardeşi Muhammet B. (34) ile Şevket M. (27) ve kavgayı ayırmaya çalışırken yaralanan Rahim Ö'nün (42) çeşitli hastanelerdeki tedavisi sürüyor.

- Olay

Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde bulunan kapalı pazar yerinde dün, pazarcı esnafı arasında bıçaklı ve sopalı kavga çıkmış, olayda ikisi ağır 5 kişi yaralanmıştı.

Yaralananlar hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlatmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.