Konya'da şehit annesini dolandıran şüpheli güvenlik kamerasında

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak şehit annesinin 600 bin lirasını dolandıran zanlılardan birinin elindeki para dolu çantayla yürüdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.Dolandırıcılık...

25 Şubat 2022 Cuma 12:41
Konya'da şehit annesini dolandıran şüpheli güvenlik kamerasında

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak şehit annesinin 600 bin lirasını dolandıran zanlılardan birinin elindeki para dolu çantayla yürüdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Dolandırıcılık olayına karışan şüphelilerden birinin, güvenlik kamerasınca görüntülendiği ortaya çıktı.

Apartmanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, elinde para dolu çanta olan şüphelinin telefonla konuşarak olay yerinden yürüyerek uzaklaşması yer alıyor.

Oğlu 30 yıl önce şehit olan 82 yaşındaki Şükran Makascı, kendini telefonda savcı ve polis olarak tanıtan şüphelilere bankadan çektiği 600 bin lirayı teslim etmiş, yakalanan 4 zanlı tutuklanmıştı.

Anahtar Kelimeler:
TelefonDolandırıcı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.