Konya'da şehit annesinin hayvanlarını çaldığı öne sürülen 3 şüpheli yakalandı

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde şehit annesi Ayşe Uzan'a ait 7 koyun ve 1 kuzuyu çaldığı iddia edilen 3 zanlı gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, 2017'de Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalındaki operasyonda şehit...

12 Şubat 2021 Cuma 13:11
Konya'da şehit annesinin hayvanlarını çaldığı öne sürülen 3 şüpheli yakalandı

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde şehit annesi Ayşe Uzan'a ait 7 koyun ve 1 kuzuyu çaldığı iddia edilen 3 zanlı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 2017'de Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalındaki operasyonda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ramazan Aydoğan'ın, Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşayan annesi Ayşe Uzan'a ait ahıra giren hırsızlar, 7 koyun ile 1 kuzuyu geldikleri araca yükleyip kaçtı.

Ahıra girdiğinde bazı hayvanları göremeyen Uzan, şehit oğlunun ismini verdiği kuzusunun da çalındığını fark etti.

Şüphelilerin araca yükleyemedikleri 3 koyun ile 2 kuzu, ahırın yakınlarında bulundu.

İhbar üzerine harekete geçen Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin S.İ. ve kardeşi F.İ. ile arkadaşları S.G. olduğunu belirledi.

Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanan 3 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ekipler, şehidin adını taşıyan kuzu ile koyunların bulunması için çalışmaları sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
KonyaEreğliKoyun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.