Konya'da sulama havuzuna düşen koyunu kurtarmak isterken ölen çocuk toprağa verildi

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde sulama havuzuna düşen koyunu kurtarmak isterken hayatını kaybeden çocuğun cenazesi defnedildi.Koyunu kurtarmak isterken yaşamını yitiren 12 yaşındaki Mehmet Durmaz'ın cenazesi, otopsisinin ardından...

04 Ekim 2021 Pazartesi 18:15
Konya'da sulama havuzuna düşen koyunu kurtarmak isterken ölen çocuk toprağa verildi

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde sulama havuzuna düşen koyunu kurtarmak isterken hayatını kaybeden çocuğun cenazesi defnedildi.

Koyunu kurtarmak isterken yaşamını yitiren 12 yaşındaki Mehmet Durmaz'ın cenazesi, otopsisinin ardından ailesine teslim edildi.

Cenaze, Sarıca Mahallesi'nde kılınan namazın ardından mahalledeki mezarlıkta toprağa verildi.

Ereğli'nin Sarıca Mahallesi'nde koyun otlattığı sırada havuza düşen koyunu fark ederek havuza atlayan 12 yaşındaki Mehmet Durmaz, suda çırpınmaya başlamış durumu orada bulunan ablası ve babası görmüştü. Babası ve ablası da havuza atlamış ve daha sonra havuzdan çıkarak olayı ekiplere bildirmişti.

Bölgeye ulaşan ekiplerin birlikte yürüttüğü çalışmalar sonucu sulama havuzunda Mehmet Durmaz'ın cesedine ulaşılmıştı.

Anahtar Kelimeler:
KonyaKoyunSulama Havuzu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.