Konya'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 17 şüpheliden 12'si tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 17 şüpheliden 12'si tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü ile Ereğli Emniyet Müdürlüğü...

02 Nisan 2021 Cuma 12:13
Konya'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 17 şüpheliden 12'si tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 17 şüpheliden 12'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü ile Ereğli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına, kullanıcılarına ve uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik ilçede operasyon düzenledi.

Operasyonda 17 şüpheli gözaltına alınırken, aramalarda ise 33,86 gram esrar, 54,67 gram eroin, 32,73 gram metamfetamin, 705 sentetik ecza hap maddesi, bir miktar sentetik kannabinoid ile hassas terazi ve 7 silah ele geçirildi.

17 zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 17 şüpheliden 12'si hakkında tutuklama kararı verilirken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.