Konya'da yakıldığı iddia edilen köpeğin aracın çarpması sonucu öldüğü ortaya çıktı

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yol kenarında ölü olarak bulunan bir köpeğin yakıldığı iddiası gerçek çıkmadı.Alınan bilgiye göre, Beyşehir-Antalya kara yolunun 1. kilometresinde köpek ölüsü gören hayvanseverler, hayvanın...

27 Eylül 2021 Pazartesi 17:20
Konya'da yakıldığı iddia edilen köpeğin aracın çarpması sonucu öldüğü ortaya çıktı

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yol kenarında ölü olarak bulunan bir köpeğin yakıldığı iddiası gerçek çıkmadı.

Alınan bilgiye göre, Beyşehir-Antalya kara yolunun 1. kilometresinde köpek ölüsü gören hayvanseverler, hayvanın yakılmış olabileceğinden şüphe ederek, çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşıp, tepki gösterdi.

Harekete geçen polis ve zabıta ekipleri, bölgede inceleme yaptı. Veteriner hekim tarafından yapılan incelemede, köpeğin yoldan geçen bir aracın çarpması sonucu telef olduğu belirlendi.

Köpeğin 10-12 gün önce öldüğüne, herhangi bir kişi ya da kişiler tarafından yakılmadığının da tespit edildiğine dair tutanak tutuldu. Köpek, belediye ekipleri tarafından gömülmek üzere yol kenarından kaldırıldı.

Veteriner Hekim Yusuf Gülali Gökten, gazetecilere yaptığı açıklamada, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin talebi üzerine adrese gelerek ölüm şekli şüpheli bulunan köpeğin incelendiğini belirtti.

Gökten, yaptıkları incelemede, herhangi bir yanık izine rastlamadıklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.