Konya'da yasa dışı silah kaçakçılarına yönelik operasyonda yakalanan 3 şüpheliden biri tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda, ruhsatsız silah ve mühimmat satışı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı...

29 Eylül 2021 Çarşamba 13:32
Konya'da yasa dışı silah kaçakçılarına yönelik operasyonda yakalanan 3 şüpheliden biri tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda, ruhsatsız silah ve mühimmat satışı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, yasa dışı silah kaçakçılığı yaptıkları öne sürülen kişilere yönelik soruşturma başlatıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri çalışma sonucunda belirlenen ev ve iş yerlerine eş zamanlı baskın düzenledi.

Operasyonda, çok sayıda tüfek, tabanca ve silah mühimmatının yasa dışı yollarla satışını yaptığı tespit edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan ikisi adli kontrolle serbest bırakılırken, biri çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.