Konya'dan kısa kısa

KONYA (AA) - Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.Sırasıyla Çakıllar, Atkakent ve Gölçayır mahallelerini ziyaret eden Akkanat, her fırsatta mahalleleri ziyaret ettiğini söyledi. Mahallelere en iyi hizmeti...

09 Ağustos 2018 Perşembe 16:08
Konya'dan kısa kısa

KONYA (AA) - Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Sırasıyla Çakıllar, Atkakent ve Gölçayır mahallelerini ziyaret eden Akkanat, her fırsatta mahalleleri ziyaret ettiğini söyledi.

Mahallelere en iyi hizmeti vermek için büyük çaba gösterdiklerini ifade eden Akkaya, şunları kaydetti:

"Mahallelerimizdeki hemşehrilerimizin istek ve taleplerini dinleyerek bunlara çözümler üretmeye çalışıyoruz. Akşehir Belediyesi olarak hemşehrilerimiz için daha güzel, sağlıklı ve yaşanılabilir bir şehir oluşturmak en büyük hedeflerimizden bir tanesidir. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına tüm arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

- Özaltun halkın taleplerini dinledi

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe halkıyla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Özaltun, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve AK Parti ilçe teşkilatı yöneticileriyle Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, esnaf ve site sakinleriyle bir araya geldi.

İlçe halkının taleplerini dinleyen Özaltun, ziyaret ettiği sitenin sakinlerine içerisinde belediyenin çalışmalarının anlatıldığı kitapçık ile mutfak önlüğü ve uçurtma hediyesi bulunan çanta hediye etti.

- Çumra'da Fethiye Mahallesi asfaltlandı

Çumra ilçesinde, Fethiye Mahallesi'nin yolları asfaltlandı.

Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, yol asfaltlama çalışmaları tamamlanan Fethiye Mahallesi'ni ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.

Mahalle halkıyla sohbet eden Oğuz, mahalledeki Kur’an kursunu da ziyaret etti.

- Seydişehir Kaymakamı Erdoğan, müdürlükleri ziyaret etti

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret etti.

Erdoğan, yeni hizmet binalarına taşınan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, müdürlüklerin yeni binalarının hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, "İnşallah bu binalarımızda vatandaşlarımıza günün şartlarına uygun modern bir anlayışla hizmet verilecek. Bu binaların yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.


Anahtar Kelimeler:
Konya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.