Konyalı doğaseverler, doğa yürüyüşünde buluştu

KONYA (AA) - Konyalı doğaseverler, düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliğinde bir araya geldi.Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından düzenlenen Beyşehir Belediyesi'nin de destek verdiği doğa yürüyüşü...

05 Kasım 2018 Pazartesi 16:59
Konyalı doğaseverler, doğa yürüyüşünde buluştu

KONYA (AA) - Konyalı doğaseverler, düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliğinde bir araya geldi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından düzenlenen Beyşehir Belediyesi'nin de destek verdiği doğa yürüyüşü etkinliğine Karatay Üniversitesi Doğa Sporları Topluluğu'ndan 47 öğrenci katıldı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı ile Beyşehir Belediyesi Kültür Etkinlikleri Sorumlusu Mustafa Büyükkafalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenledikleri doğa yürüyüşü etkinliğine doğaseverlerin yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Beyşehir'de bir araya gelen doğaseverlerin araçlarla Isparta'nın Melikler Yaylası'na gittiğini vurgulayan Büyükkafalı, "Burada 11 kilometrelik Vali Çeşmesi parkurunda doğada yürüyüşü gerçekleştiren katılımcılar, bölgenin doğal güzelliklerinden Pınargözü Mağarası'nı da yakından görme ve tanıma imkanı buldu. Beyşehir Belediye Başkanımız Murat Özaltun Bey'e etkinliğimize verdiği katkı ve desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Beyşehir'in yanı sıra yakın coğrafyalardaki doğal güzellikleri bu tür etkinliklerle görmeye inşallah önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz." dedi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.