Konyalı gaziler KKTC'nin 38. kuruluş yıldönümünü kutladı

KONYA (AA) - Türkiye Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi'ne bağlı gaziler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 38. yıldönümünü kutladı.Türkiye Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi Başkanı Mustafa Buğur ve dernek üyeleri,...

15 Kasım 2021 Pazartesi 14:23
Konyalı gaziler KKTC'nin 38. kuruluş yıldönümünü kutladı

KONYA (AA) - Türkiye Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi'ne bağlı gaziler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 38. yıldönümünü kutladı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi Başkanı Mustafa Buğur ve dernek üyeleri, kutlamalar kapsamında dernek binası önünde bir araya geldi.

Burada konuşma yapan Buğur, 15 Kasım 1983 tarihinin Kıbrıs Türk halkının siyasi yaşamının önemli bir dönüm noktası ve mücadelelerini devlet olgusuyla dünyaya ilan ettiği gün olduğunu söyledi.

Buğur, Kıbrıs gazileri olarak bu önemli günde farklı duygular yaşadıklarını belirterek tüm Konyalı gaziler adına Kıbrıs Türk halkının bu önemli gününü kutladıklarını ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
KonyaKktcKUTLAMAGaziler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.