Konya'nın otobüs filosu genişliyor

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'nın sürdürülebilir toplu ulaşım hizmeti için yeni alınacak otobüslerin üretildiği Ankara'daki fabrikayı ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

12 Mayıs 2022 Perşembe 14:51
Konya'nın otobüs filosu genişliyor

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'nın sürdürülebilir toplu ulaşım hizmeti için yeni alınacak otobüslerin üretildiği Ankara'daki fabrikayı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Altay, teknik bir ekiple otobüslerin üretim aşamasını inceledi.

Altay, Konyalıların en ucuz ve en kaliteli hizmete layık olduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar yaklaşık 210 milyon liralık bir ödeme gerçekleştirdik. 31 solo ve 21 körüklü otobüsümüzün siparişi gerçekleştirildi, üretimi devam ediyor. 15 Haziran itibariyle ilk olarak 11 solo, 7 körüklü otobüsü vatandaşların hizmetine sunacağız. Öğrencilerimiz için 4 yıldır, siviller için 2 yıldır ulaşıma zam yapmıyoruz. Sivil bileti 2,5 lira, öğrenci biletini de 1,55 lira uygulamaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.