"Koşabiliyorsan Koş Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası"

YOZGAT (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde hayata geçirilen "Koşabiliyorsan Koş Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası" çerçevesinde Sorgun'da turnuva düzenlendi.Sorgun Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü...

28 Nisan 2019 Pazar 16:28

YOZGAT (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde hayata geçirilen "Koşabiliyorsan Koş Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası" çerçevesinde Sorgun'da turnuva düzenlendi.

Sorgun Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Levent Tunçer, İlçe Spor Salonu'nda 14 takımın katılımıyla düzenlenen turnuvanın 7 Mayıs'a kadar süreceğini ifade etti.

Spor adına çok güzel bir etkinlik düzenlediklerini dile getiren Tunçer, "Maçlar hafta içi saat 18.00'de, hafta sonu ise 15.00'te başlıyor. Turnuva sonrasında dereceye girecek takımlara ödüller verilecek. Burada amacımız, kitleleri spora özendirmek. Son yıllarda ilçemizde voleybol bir ivme yakaladı. Bunun devam etmesini istiyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.