Kovid-19'la mücadele kapsamında açıklanan destek paketi Sivas'ta çiftçileri sevindirdi

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında çiftçilere yapılacak destek açıklamasından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.Çetindağ, yaptığı...

19 Mayıs 2021 Çarşamba 15:38
Kovid-19'la mücadele kapsamında açıklanan destek paketi Sivas'ta çiftçileri sevindirdi

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında çiftçilere yapılacak destek açıklamasından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Çetindağ, yaptığı yazılı açıklamada, kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen müjdeyi memnuniyetle karşıladıklarını aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2020 yılında ton başına bin 650 lira olan sert ekmeklik buğday alım fiyatını 2 bin 250 lira, bin 275 lira olan arpa alım fiyatını ise bin 750 lira olarak açıkladığını anımsatan Çetindağ, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman çiftçilerimizin yanında oluyor. Cumhurbaşkanımıza şahsım ve tüm çiftçilerimiz adına teşekkür ederim." ifadesini kullandı.

Çetindağ, Erdoğan’ın ayrıca kuraklıktan zarar gördüğü belirlenen çiftçilerin Ziraat Bankası'na veya Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçlarının erteleneceğini müjdelediğini hatırlatarak, tüm çiftçilerin borçlarının ertelenmesini beklediklerini kaydetti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.