Koyulhisar Kaymakamı Doğan Kovid-19 aşısı oldu

SİVAS (AA) - Koyulhisar Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan'a, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının ilk dozu yapıldı.Sağlıklı günlere kavuşmak için tüm tedbirlere uyulması çağrısında bulunan Doğan, koronavirüs salgın riskinin ortadan...

16 Şubat 2021 Salı 09:09
Koyulhisar Kaymakamı Doğan Kovid-19 aşısı oldu

SİVAS (AA) - Koyulhisar Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan'a, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının ilk dozu yapıldı.

Sağlıklı günlere kavuşmak için tüm tedbirlere uyulması çağrısında bulunan Doğan, koronavirüs salgın riskinin ortadan kalkmasına yönelik yapılan aşılama çalışmaların ilçede hızla devam ettiğini belirtti.

Türkiye genelinde salgın sürecinin çok güzel yönetildiğini belirten Doğan, şunları kaydetti:

"Biz de sıramız gelince aşımızı yaptırdık. Toplumun risk altında olan bütün kesimleri de umarım kısa süre içerisinde aşılanmış olur. Sağlık Bakanlığımızın vatandaşlarımıza örnek teşkil etmesi amacıyla devlet üst yönetiminin de aşı olması yönündeki tavsiyesi üzerine bizler de aşımızı ilçemiz hastanesinde yaptırmış bulunmaktayız. Vatandaşlarımızdan toplumsal ve bireysel sağlığın önemi için bilimsel testlerden geçen aşıları vurdurma konusunda tereddüt etmeyerek, sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmalarını talep ediyoruz. Bu kapsamda salgın ile mücadele eden sağlık çalışanlarımıza, denetim ekiplerimize ve emek veren herkese teşekkür ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.