KTB Başkanı Çavaş'a doğum günü sürprizi

KARAMAN (AA) - Karaman Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Ekrem Çavaş için TOBB tarafından düzenlenen İç Anadolu Bölge toplantısında doğum günü sürprizi yapıldı.TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığında, TOBB İkiz...

11 Ağustos 2018 Cumartesi 12:31
KTB Başkanı Çavaş'a doğum günü sürprizi

KARAMAN (AA) - Karaman Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Ekrem Çavaş için TOBB tarafından düzenlenen İç Anadolu Bölge toplantısında doğum günü sürprizi yapıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığında, TOBB İkiz Kuleler'de yapılan İç Anadolu Bölge toplantısına KTB Başkanı Çavaş ile Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gökhan Alkan katıldı.

Toplantıya katılan bölge oda ve borsa başkanlarına, TOBB’un çalışmaları ve Türkiye ekonomisine ilişkin sunumlar yapıldı.​

Toplantıyı değerlendiren Çavaş, Hisarcıklıoğlu'na Karaman ile ilgili bilgiler verdiklerini ve borsa çalışmalarını anlattıklarını söyledi.

Projeleri anlatıp destek istediklerini ifade eden Çavaş, şunları kaydetti:

"Yeni yapacağımız borsa hizmet binamızı detaylı olarak konuştuk. Belediye ile ortak yapacağımız hayvan borsası hakkında bilgi verdik. Kendileri de bize TOBB olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını, Karaman'ın her zaman yanında olduklarını söyledi. Ayrıca hayatım boyunca unutamayacağım bir sürprizle karşılaştım. Hisarcıklıoğlu, benim doğum günüm olduğunu unutmayarak pasta hazırlatmış. Doğum günümü kutladı ve pastayı borsa ve ticaret ve sanayi odası başkanları ile birlikte kestik. Kendisine teşekkür ediyorum."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.