KTO personeli ve çevre gönüllüleri Koramaz Vadisi'nde çöp topladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) ve Kayseri AB Bilgi Merkezi tarafından "Çevre için harekete geç - görmezden gelme" projesi kapsamında UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde olan Koramaz Vadisi'nde doğa yürüyüşü...

15 Haziran 2021 Salı 16:43
KTO personeli ve çevre gönüllüleri Koramaz Vadisi'nde çöp topladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) ve Kayseri AB Bilgi Merkezi tarafından "Çevre için harekete geç - görmezden gelme" projesi kapsamında UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde olan Koramaz Vadisi'nde doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliği yapıldı.

KTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri AB Bilgi Merkezi farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan kampanya çerçevesinde KTO personeli ile çevre gönülüleri Koramaz Vadisi'nde bir araya geldi.

Katılımcılar, etkinlikte tarihi, kültürel ve doğal güzelliğiyle Koramaz Vadisi'nde hem doğa yürüyüşü yaptı hem de çevreye atılmış çöpleri topladı.

Etkinlik alanında açıklama yapan KTO Başkanı Ömer Gülsoy, başlattıkları kampanya ile bir nebze de olsa çevre bilinci oluşturmaya çalıştıklarını belirtti.

AB Türkiye Delagasyonu'nun da desteklediği etkinlik kapsamında Koramaz Vadisi içerisinde bulunan tüm atıklar toplanarak geri dönüşüme kazandırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.