Kulu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Erdem Öztek seçildi

KONYA (AA) - Konya’nın Kulu ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına Erdem Öztek seçildi.Kulu Belediyesi Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan seçim saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. KONESOB Başkanı...

28 Mart 2022 Pazartesi 12:38
Kulu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Erdem Öztek seçildi

KONYA (AA) - Konya’nın Kulu ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına Erdem Öztek seçildi.

Kulu Belediyesi Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan seçim saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, adaylara başarılar dileyerek seçimin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yoğun katılımla gerçekleşen kurulda, 12 yıldır görevde bulunan Kulu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Yurttaş üyelerden helallik isteyerek, görev sürecince gerçekleştirilen faaliyetleri anlattı.

Yapılan seçimde adaylardan Erdem Öztek 456, Emre Altınbaş 216, Mustafa Bakan 163 ve İsmail Sönmez 100 oy aldı.

Seçim sonuçlarının ardından başkanlığa seçilen Öztek tebrikleri kabul ederken taraftarları davul zurna eşliğinde halay çekerek sevinç yaşadılar.

Anahtar Kelimeler:
EsnafSeçimKuluErdem Öztek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.