Kulu'da Kızılay tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik giyim mağazası açıldı

KONYA (AA) - Konya'nın Kulu ilçesinde Kızılay temsilciği ve hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahipleri için giyim mağazası açıldı.İhtiyaç sahiplerine yönelik yardım faaliyetlerini sürdüren ilçe Kızılay temsilciliğinin hayırseverlerin...

08 Temmuz 2021 Perşembe 11:16
Kulu'da Kızılay tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik giyim mağazası açıldı

KONYA (AA) - Konya'nın Kulu ilçesinde Kızılay temsilciği ve hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahipleri için giyim mağazası açıldı.

İhtiyaç sahiplerine yönelik yardım faaliyetlerini sürdüren ilçe Kızılay temsilciliğinin hayırseverlerin de desteğiyle kurduğu "Sevgi Mağazası", faaliyete başladı.

Kulu Genç Kızılay Başkanı Yusuf Buğra Ertek, katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür etti.

Kulu ve Cihanbeyli'de ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit ederek, onlara destek olmaya devam ettiklerini ifade eden Kızılay İlçe Temsilcisi Ahmet Yıldız, "Yaşlılarımızı da unutmamak ve hayatlarını kolaylaştırmak için bir yaşlı bakım evi yapma hazırlığındayız. Kızılay, gönüllük esaslı bir sivil toplum kuruluşu olması sebebiyle insanların gönüllerine dokunmaya devam edeceğiz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.