Kur'an kursu öğrencileri, 15 Temmuz şehitlerini andı

KAYSERİ (AA) - Hacılar İlçe Müftülüğüne bağlı yaz Kur'an kursu öğrencileri, "15 Temmuz Şehitlerini Anma" programı düzenledi.Hacılar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hacılar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen...

17 Temmuz 2018 Salı 16:27
Kur'an kursu öğrencileri, 15 Temmuz şehitlerini andı

KAYSERİ (AA) - Hacılar İlçe Müftülüğüne bağlı yaz Kur'an kursu öğrencileri, "15 Temmuz Şehitlerini Anma" programı düzenledi.

Hacılar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hacılar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Jandarma Komutanı Muhittin Doğan, Kur'an kursu öğrencileri ile davetli vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Hacılar İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, 15 Temmuz'u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını vurguladı.

15 Temmuz'da Türk milletinin büyük bir badire atlattığını aktaran Müftü Özbek, şunları kaydetti:

"Rabbimiz buyuruyor ki Allah yolunda öldürülenlere ölü demeyiniz. Ölü demeyiniz derken unutmayınız, unutturmayınız. Allah yolunda ölenleri diğer ölüler gibi sıradanlaştırmayınız. Onların uğruna şehit olduğu değerleri de unutmayın, unutturmayın diyor. Güneydoğu’da vatanımızın istiklali için çarpışan şehitlerimizi baş tacı ettik ve hepsini unutmamak, unutturmamak için sürekli anıyoruz. Sürekli hatırımızda tutuyor, bütün dualarımıza onları da katıyoruz. İşte bu Allah'ın onlara ölü demeyin ifadesinin gerçekleşmiş halidir."

Anahtar Kelimeler:
KayseriHacılar Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.