Kurban Bayramı'na doğru

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İl Tarım Müdürlüğü ekiplerinin il genelindeki gıda satışı yapan iş yerleri ve marketleri denetlendiği bildirildi.Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı yaptığı yazılı açıklamada,...

08 Ağustos 2019 Perşembe 10:15
Kurban Bayramı'na doğru

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İl Tarım Müdürlüğü ekiplerinin il genelindeki gıda satışı yapan iş yerleri ve marketleri denetlendiği bildirildi.

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı yaptığı yazılı açıklamada, halk sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirtti.

Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin vatandaşların sağlığı ve huzuru için 7 gün 24 saat kesintisiz çalıştığını ifade eden Kalaycı, şunları kaydetti:

"Titizlikle yaptığımız denetimlerle hem vatandaşımız hem de esnafımız için birçok olumsuzluğun önüne geçiyoruz. Bize gelen tüm şikayetler mutlaka değerlendiriliyor. Zabıta ekiplerimiz vatandaşlarımızın Kurban Bayramını sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için bayram boyunca da görevlerinin başında olacak."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.