Kütüphane Haftası

YOZGAT (AA) - Agahefendi İlkokulu 1. sınıf öğrencileri, Sorgun Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Öğretmenleri eşliğinde gerçekleşen ziyarette kütüphane yöneticileri, minik öğrencilere kütüphaneyi tanıttı. Sorgun Halk Kütüphanesi...

29 Mart 2019 Cuma 16:29
Kütüphane Haftası

YOZGAT (AA) - Agahefendi İlkokulu 1. sınıf öğrencileri, Sorgun Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti.

Öğretmenleri eşliğinde gerçekleşen ziyarette kütüphane yöneticileri, minik öğrencilere kütüphaneyi tanıttı.

Sorgun Halk Kütüphanesi Müdürü İdris Malkoç, Türk toplumu olarak okuma alışkanlığının yeteri kadar gelişmediğini, bunu geliştirmek için küçük yaşlardan itibaren çocuklara kitap sevgisi aşılanması gerektiğini söyledi.

Malkoç, "Avrupa ülkeleriyle kıyaslanmayacak şekilde az kitap okuyoruz. Bu sevginin çok küçük yaşlarda kazanılması gerekir. Agahefendi İlkokulu 1. sınıfta okuyan öğrencilerimiz Kütüphane Haftası nedeniyle bize ziyarette bulundu. Biz de onlara bir sürpriz yapıp bir eğlence düzenledik. Öğrencilerimiz gönüllerince oynadı, eğlendi. Kütüphanenin sıkıcı bir yer olmadığını öğrendiler. Ben öğretmenlerine ve minik öğrencilerimize bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
MüzikSorgunKütüphane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.