Lojistik Hizmetler Başkanı Tuğgeneral Koçum, Kırıkkale'de

KIRIKKALE (AA) - Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Hizmetler Başkanı Tuğgeneral Abdullah Koçum ve beraberindeki heyet, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret etti.Tuğgeneral Koçum, ziyarette Başkan Saygılı ile Kırıkkale'ye...

15 Ocak 2019 Salı 15:14
Lojistik Hizmetler Başkanı Tuğgeneral Koçum, Kırıkkale'de

KIRIKKALE (AA) - Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Hizmetler Başkanı Tuğgeneral Abdullah Koçum ve beraberindeki heyet, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret etti.

Tuğgeneral Koçum, ziyarette Başkan Saygılı ile Kırıkkale'ye yapılması planlanan yatırımlar konusunda istişarelerde bulundu.

Saygılı, ziyarette yaptığı açıklamada, Jandarma Genel Komutanlığı ile yapılacak yatırımlar hususunda iletişimi devam ettireceklerini belirterek, heyetle istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Lojistik Hizmetler Başkanı Tuğgeneral Koçum ve beraberindeki heyete bir sunum yaptıklarını ifade eden Saygılı, "Yapılan çalışmalar önümüzdeki günlerde daha da somutluk kazanacak. Yapılacak yatırımlarla şehrimizin gelişiminin büyük ölçüde değişeceği kanaatindeyiz. Kırıkkale'den desteklerini esirgemeyen Jandarma Genel Komutanlığımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Heyet, daha sonra yatırım yapılacak bölgelerde incelemelerde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.