Maduro'dan Venezuela'daki yakıt fiyatlarına ilişkin açıklama

CARACAS (AA) - Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, yakıt kaçakçılığıyla mücadele için ülkedeki dünyanın en ucuzu olduğunu belirttiği benzinin yakında uluslararası piyasa fiyatından satılacağını açıkladı.Maduro, televizyonda...

14 Ağustos 2018 Salı 10:11
Maduro'dan Venezuela'daki yakıt fiyatlarına ilişkin açıklama

CARACAS (AA) - Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, yakıt kaçakçılığıyla mücadele için ülkedeki dünyanın en ucuzu olduğunu belirttiği benzinin yakında uluslararası piyasa fiyatından satılacağını açıkladı.

Maduro, televizyonda yayınlanan konuşmasında, Venezuela'daki sübvansiyonlu yakıtın, Kolombiya ve diğer komşu ülkelere yasa dışı yollardan geçirilmesini önlemek istediğini belirterek, kaçakçılığın Venezuela'ya maliyetinin çok yüksek olduğunu söyledi.

Venezuela'daki sübvansiyonlu yerli benzin fiyatlarının, yakıt kaçakçılığından kaynaklanan çok büyük miktarlardaki zararı önlemek için uluslararası seviyelere çıkması gerektiğini ifade eden Maduro, araçları hükümete kayıtlı Venezuelalıların, pompa başında kimlik kartlarını göstererek sübvansiyonlu benzin almaya devam edebileceğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.