Mağazadan hırsızlık yapan zanlı tutulandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'deki bir giyim mağazasındaki hırsızlık olayının faili polis tarafından kısa sürede yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Camicedit Mahallesi'nde faaliyet gösteren mağazadan değeri yaklaşık 800 lira olan 2 valiz,...

01 Ekim 2019 Salı 14:54
Mağazadan hırsızlık yapan zanlı tutulandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'deki bir giyim mağazasındaki hırsızlık olayının faili polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Camicedit Mahallesi'nde faaliyet gösteren mağazadan değeri yaklaşık 800 lira olan 2 valiz, 4 tişört ve bir kabanın çalındığı yönündeki ihbarı değerlendiren polis, iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık-Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, söz konusu malzemeleri çalan şahsın daha önce aynı suçtan sabıkası bulunan U.U. (19) olduğunu tespit ederek, şüpheliyi kısa sürede yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen U.U. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.