Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, gaziler ve şehit aileleri ile bir araya geldi

ANKARA (AA) - Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla ilçedeki gaziler ve şehit aileleri ile bir araya geldi.Mamak Belediyesi Lavanta Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Türkiye...

20 Eylül 2021 Pazartesi 12:34
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, gaziler ve şehit aileleri ile bir araya geldi

ANKARA (AA) - Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla ilçedeki gaziler ve şehit aileleri ile bir araya geldi.

Mamak Belediyesi Lavanta Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Lokman Aylar ile gaziler ve şehit aileleri katıldı.

Kaymakam Sırmalı, şehitlik ve gazilik mertebelerinin önemine değinerek, "Kutsal saydığımız değerler için canlarını ortaya koyan siz değerli gazilerimiz kahramanlığın sönmez meşalelerisiniz. Uğruna büyük bedeller ödenen vatanımız bizlere şehit ve gazilerimizin emanetidir. Bugün bu topraklarda huzurla yaşıyorsak bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz. Bu anlamlı günde bizi bu programda buluşturan Mamak Belediyemize ve Mamak Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Köse de, gaziliğin bir adım sonrasının şahadet olduğunu dile getirerek, "Çok kıymetli gazilerimiz sizler bu vatanın bekası için ölümü göze almış kahramanlarsınız. Biliniz ki ölürsem şehit, kalırsam gazi olurum şuurunu gençlerimiz bugün de taşımaktadır." diye konuştu.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Aylar ise şehit yakınları ve gaziler için özlük haklarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
AnkaraMAMAKGaziler Günü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.