Mamak Belediyesi ile Ankara Üniversitesi arasında iş birliği protokolü

ANKARA (AA) - Ankara’nın Mamak ilçesinde, Mamak Belediyesi ve Ankara Üniversitesi arasında sosyal, kültürel ve sportif konular kapsamında işbirliği protokol imzalandı.Ankara Üniversite’sinde gerçekleşen törende protokol, Mamak Belediye Başkanı...

19 Kasım 2021 Cuma 11:28
Mamak Belediyesi ile Ankara Üniversitesi arasında iş birliği protokolü

ANKARA (AA) - Ankara’nın Mamak ilçesinde, Mamak Belediyesi ve Ankara Üniversitesi arasında sosyal, kültürel ve sportif konular kapsamında işbirliği protokol imzalandı.

Ankara Üniversite’sinde gerçekleşen törende protokol, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar tarafından imzalandı.

İş birliğinin Mamak’ta gerçekleşecek projelere önemli katkılar sağlayacağının altını çizen Başkan Köse şunları kaydetti:

"Akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanları kapsayan protokol ile Güzel Mamak'ımızda, güzel çalışmalar yapacağız."

Protokolün hayırlı olması temennisinde bulunan Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünüvar ise, "Mamak’ın gelişimi, sosyal ve kültürel çalışmaları hızlandırmayı hedefleyen bir ortaklıkla şehrimize hizmet edeceğiz." dedi.

Törene Başkan Köse ve Rektör Ünüvar’ın yanı sıra, üniversite dekanları ve belediye birim müdürleri de katıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.