Mamak Belediyesinden ihtiyaç sahiplerine evde diş sağlığı hizmeti

ANKARA (AA) - Mamak Belediyesi, kişisel bakımlarını üstlendiği ihtiyaç sahiplerine evde diş sağlığı hizmeti vermeye başladı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçede yaşayan yaşlı, engelli, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşların...

03 Haziran 2022 Cuma 09:46
Mamak Belediyesinden ihtiyaç sahiplerine evde diş sağlığı hizmeti

ANKARA (AA) - Mamak Belediyesi, kişisel bakımlarını üstlendiği ihtiyaç sahiplerine evde diş sağlığı hizmeti vermeye başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçede yaşayan yaşlı, engelli, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinde tüm kişisel bakımlarını yapan belediye, bu kişilerin evde diş sağlığı hizmeti alabilmeleri için harekete geçti.

Bu kapsamda, Belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde diş hekimliği birimi kuruldu.

Burada görev yapan diş hekimi, dışarıya çıkamayan vatandaşların evine giderek diş sağlıklarını kontrol ediyor.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ihtiyaç duyan tüm vatandaşların daima yanlarında olabilmek için büyük çaba harcadıklarını belirterek şunları kaydetti:

"İlçemizde kişisel bakıma ihtiyaç duyan ve kimsesiz yaşlılarımız için ekiplerimizle kişisel bakım ve temizlik konusunda destek veriyoruz. Hizmetlerimize bir de diş sağlığını ekledik. Mamak Belediyesi her konuda olduğu gibi sağlık konusunda da Mamaklı hemşehrilerimizin yanında."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.