Mamak Belediyesinden moral konseri

ANKARA (AA) - Mamak Belediyesince, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören hastalar ve sağlık çalışanları için sosyal medya üzerinden moral konseri düzenledi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Musiki Muallim Mektebi'nde Şef Musa...

15 Mayıs 2020 Cuma 11:15
Mamak Belediyesinden moral konseri

ANKARA (AA) - Mamak Belediyesince, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören hastalar ve sağlık çalışanları için sosyal medya üzerinden moral konseri düzenledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Musiki Muallim Mektebi'nde Şef Musa Göçmen yönetimindeki senfoni orkestrası tarafından çalınan eserler, Belediye Başkanı Murat Köse'nin ve belediyenin sosyal medya hesaplarında canlı olarak yayınlandı.

Selimiye Marşı, Yemen Türküsü, Ankara Marşı ve Damat Halayı gibi birbirinden güzel eserlerin çalındığı konser, "Evde Kal Türkiye" notuyla sona erdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Köse, koronavirüs sürecinde tedavi gören hastalara ve sağlık çalışanlarına moral vermek amacıyla bu konseri düzenlediklerini belirtti.

Başkan Köse, "Sağlık çalışanlarımızın hakkı ödenmez. Bugünler de geçer diyoruz, evde hayat var diyoruz. Eminim ki, evlerinde, odalarında, hastanelerinde, bugün hep birlikte bu eserlere eşlik ettiler. Bizler de buradan onların seslerini duyduk. Tüm hastalarımıza Rabbimden şifa diliyor, sağlık çalışanlarımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.