Mamak Devlet Hastanesi, ilçenin sağlık ihtiyaçlarını karşılayacak

ANKARA (AA) - Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak Devlet Hastanesinin ilçeye ve bölgeye önemli sağlık hizmetleri sunacağını bildirdi. Mamak Belediyesi, temmuz ayında hasta kabulüne başlanan Mamak Devlet Hastanesinde verilen hizmetlere ilişkin...

23 Eylül 2021 Perşembe 11:16
Mamak Devlet Hastanesi, ilçenin sağlık ihtiyaçlarını karşılayacak

ANKARA (AA) - Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak Devlet Hastanesinin ilçeye ve bölgeye önemli sağlık hizmetleri sunacağını bildirdi.

Mamak Belediyesi, temmuz ayında hasta kabulüne başlanan Mamak Devlet Hastanesinde verilen hizmetlere ilişkin yazılı açıklama yaptı. Ankara’nın en önemli sağlık yatırımları arasında yer alan Mamak Devlet Hastanesinin, bünyesinde bulunan birçok branşla Mamaklılara hizmet vermeye devam ettiği belirtilen açıklamada, "128 oda, 256 normal servis yatağı, 23 yoğun bakım yatağı, 22 acil müşahede odası, 12 doğum yeri ve odası, 8 ameliyathane, 6 röntgen odası, Gamma Knife, kemik dansitometre, mamografi, MR, 2 tomografi, 14 kişilik diyaliz merkezi ve son sistem cihazları ile ilçeye kazandırılan bu önemli yapı, birimleri ile ilçenin tüm sağlık ihtiyaçlarını karşılayacak." ifadelerine yer verildi.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de hastanenin sağlık alanında çağ atlayan yenilikleriyle ilçeye ve bölgeye önemli sağlık hizmetleri sunacağını ifade etti. Köse, şunları kaydetti:

"Özellikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, İl Sağlık Müdürlüğümüze ayrıca emeği geçen herkese ilçem adına teşekkür ediyorum. Mamak başta olmak üzere Ankaralı hemşerilerimiz hastanemizde beş yıldızlı sağlık hizmeti alıyor."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.