Marmara Bölgesi için kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı

ANKARA (AA) - Marmara Bölgesi'nde yarın kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, Marmara Bölgesi'nde yarın beklenen gök gürültülü sağanağın, İstanbul, Kırklareli, Edirne, Kocaeli, Sakarya ve...

24 Ağustos 2022 Çarşamba 15:16
Marmara Bölgesi için kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı

ANKARA (AA) - Marmara Bölgesi'nde yarın kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, Marmara Bölgesi'nde yarın beklenen gök gürültülü sağanağın, İstanbul, Kırklareli, Edirne, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik'te yerel olarak kuvvetli (metrekareye 21-50 kilogram), Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova ve Tekirdağ'da yer yer çok kuvvetli (metrekareye 51-75 kilogram) olacağı tahmin ediliyor.

Yağış nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, hortum oluşma riski, kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.