MasterChef'ten diskalifiye edildi

MasterChef Türkiye yarışmasının son bölümünde düellolar heyecanı yaşandı. Ancak iddialı yarışmacı Mohammed Ayad yaptığı kritik hatanın ardından jüri tarafından yarışmadan diskalifiye edildi. Şef Mehmet Yalçınkaya tadım bile yapmadan tencereyi yarışmacıya vererek "Buradan gidebilirsin" dedi.

25 Temmuz 2020 Cumartesi 09:50
MasterChef'ten diskalifiye edildi

MasterChef Türkiye 2020 yarışması 24 Temmuz Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. MasterChef üçlü düellolarda Ayyüce Kamit, Halit Karaman ve Mohammed Ayad ile mücadele etti. Bu düelloda yarışmacılardan Fransız soğan çorbası istendi. 40 dakikalık süre sonunda ise şefler tadıma geçecekleri sırada yarışmacı Mohammed Ayad'ın yaptığı kritik hata ortaya çıktı. Yaptığı hatayı farketmeyen Mohammed'in tadım kaşığını ağzına sokup sonra tekrar tencereye soktuğu kameralardan tespit edildi.

TABAKTAKİ YEMEĞİ TENCEREYE DÖKTÜ!

Şef Mehmet Yalçınkaya, yarışmacının yanında gelerek önce tabaktaki yemeği tencereye geri döktü.

DİSKALİFİYE EDİLDİ

Ardından ise ,"Tadım yapamıyoruz. 4 sefer görüntülere baktık. Tadım kaşığıyla çift tadım yaptın. Buradan gidebilirsin" diyerek Mohammed Ayad'ı, MasterChef Türkiye'den diskalifiye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.