Mehir Vakfı'ndan 40 çifte nikah ve düğün

KONYA (AA) - Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı, isimleri belirlenen 40 çift için mart sonunda Şanlıurfa'da toplu nikah ve düğün töreni yapacak.Vakıftan yapılan yazılı açıklamada Şanlıurfa'da organize edilecek programa onur konuğu...

09 Mart 2022 Çarşamba 12:33
Mehir Vakfı'ndan 40 çifte nikah ve düğün

KONYA (AA) - Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı, isimleri belirlenen 40 çift için mart sonunda Şanlıurfa'da toplu nikah ve düğün töreni yapacak.

Vakıftan yapılan yazılı açıklamada Şanlıurfa'da organize edilecek programa onur konuğu ve nikah şahidi olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı 2. Başkanı İhsan Açık ve Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in davet edildiği belirtildi.

Törenle 40 çiftin nikahlarının kıyılacağı kaydedildi.

Açıklamada, düğün programına organizasyon anlamında destek veren Şanlıurfa Valiliğine, Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesine, Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesine, kurumlara ve yöneticilere evlenecek ihtiyaç sahibi nişanlı çiftler adına teşekkür edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.