Mehmetçiğe konvoylu destek

- Kayseri'de "Zeytin Dalı Harekatı"na destek amacıyla sosyal medya üzerinden haberleşerek bir araya gelen araç sürücüleri konvoy düzenledi

04 Şubat 2018 Pazar 15:58
Mehmetçiğe konvoylu destek

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sosyal medya üzerinden haberleşerek bir araya gelen 90 araç sürücüsü, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'e düzenlediği "Zeytin Dalı Harekatı"na destek için konvoy oluşturarak şehir turu attı.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi otoparkında bir araya gelen sürücüler, Türk bayraklarıyla donattıkları araçları ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'na hareket etti.

Şehirde bir süre dolaşan grup, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın, Beşparmak Mahallesi'ndeki babaevine taziye ziyaretinde bulundu.

Burada tekbir eşliğinde "Şehitler ölmez, vatan bölünmez." sloganı atan grup, şehit Muratdağı için dua edip, lokum dağıttı. Konvoya katılanlar ayrıca şehit Muratdağı'nın ismini okuyarak "yoklama" yaptı.

Grup adına açıklama yapan Mehmet Sağ, terörü lanetlemek amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Şehitlere her zaman sahip çıkacaklarını belirten Sağ, "Afrin operasyonunu destekliyoruz. Şehit ailelerimizi de desteklemek için buradayız. Ülkemiz ve millet bilsin ki sınıra 500 kilometre uzakta olsak da terörü her yerde lanetliyoruz, devletimizin arkasındayız." dedi.

Aracıyla konvoya katılan Orhan Kök de harekata katılan şehitler ve askerler için buluştuklarını, askerlerin hiçbir zaman yanız olmadığını vurgulamak için bir araya geldiklerini kaydetti.

Grup, daha sonra Kartal Şehitliği'ne giderek şehitler için dua etti.

Anahtar Kelimeler:
şehitTskKayseriKonvoyAfrin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.