Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu, Erciyes Teknopark'ı ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ile Erciyes Teknopark'ta faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yapılan çalışmalar...

11 Kasım 2020 Çarşamba 11:02
Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu, Erciyes Teknopark'ı ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ile Erciyes Teknopark'ta faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yapılan çalışmalar ve yeni buluşlar hakkında bilgi alan Palancıoğlu, "Çalışmalarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Teknopark şehrimize ve ülkemize katkı sağlamak adına önemli çalışmalar yapıyor." ifadelerini kullandı.

Değer üreten, yenilikçi ve inovatif Türkiye yolunda yapılan çalışmalara her zaman destek verdiklerini belirten Palancıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizin teknolojik gelişmişliğine ve ekonomisine katkı sağlamayı amaçlayan firmalarımız güzel işler yapıyor. Teknopark, ortak projelerle katma değerli üretimin artırılmasını hedefliyor. Merkezleri bünyesindeki projelerin üretilmesi, izlenmesi, üniversite belediye işbirliğinin üst düzeye ulaştırılması ve yeni Ar-Ge merkezlerinin kurulumuna yardımcı olunması adına çalışmalarımız var."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.