Melikgazi Belediyesinde yıl boyunca 3 bin 576 nikah kıyıldı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2020 yılı içerisinde evlendirme memurluğu tarafından 3 bin 576 nikah kıyıldığını bildirdi. Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, belediyelerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19)...

22 Aralık 2020 Salı 15:33
Melikgazi Belediyesinde yıl boyunca 3 bin 576 nikah kıyıldı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2020 yılı içerisinde evlendirme memurluğu tarafından 3 bin 576 nikah kıyıldığını bildirdi.

Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, belediyelerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde pandemi kuralları çerçevesinde 3 bin 576 nikah kıyıldığını ve birçok çiftin de mutlu günlerine ortak olduklarını belirtti.

En çok nikahın temmuz ayında kıyıldığı aktaran Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Melikgazi Belediyesi nikah memurluğu her yıl yüzlerce çiftin mutluluğuna ev sahipliği yapıyor. Birçok genç çift belediyemizde 'evet' diyerek ömür boyu birlikteliğin en önemli şartını yerine getirmekte. Bizler de bir 'evet' ile mutluluklarına ortak, evliliklerine vesile oluyoruz. En çok nikah işlemi ise 590 nikah ile temmuz ayında gerçekleşti. 14 Şubat Sevgililer Günü ve hafızalarda kolay kalan özel tarih olan 02.20.2020 tarihinde ise toplamda 42 nikah kıyıldı. Bu vesile ile evlenen tüm çiftlerimize mutluluk ve hayırlı bir yuva dilerim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.