Melikgazi'de kütüphaneler için protokol imzalandı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesinin ilçeye kazandıracağı 8 kütüphane için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile işbirliği protokolü imzalandı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Melikgazi Belediyesi başkanlık makamında...

28 Mart 2022 Pazartesi 15:59
Melikgazi'de kütüphaneler için protokol imzalandı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesinin ilçeye kazandıracağı 8 kütüphane için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile işbirliği protokolü imzalandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Melikgazi Belediyesi başkanlık makamında imzalanan protokol töreninde konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, mahallelerde açılan kütüphaneler sayesinde gençlerin şehir merkezine gelmeden ders çalışma imkanı bulduklarını belirtti.

İmzalanan protokolle ilk etapta 9 bin 500 kitabın kütüphanelere geleceğini aktaran Palancıoğlu, "Bu devam edecek. Böylece kütüphanelerimiz çok daha güzel bir ortamda gençlerimizi ağırlayacak. Çocuklarımız ve gençlerimiz için el ele verdik, yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Melikgazi'ye yepyeni bir kültür alanı kazandıracak kütüphanelerimizin hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

58. Kütüphane Haftası'nın kutlandığını anımsatan İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ise bu yıl "Kütüphanede Hayat Var" temasının işlendiğini kaydetti.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.