Memduh Büyükkılıç, glütensiz kafeyi ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yapımı devam eden glütensiz kafeyi ziyaret ederek, deneme amaçlı yapılan ürünleri inceledi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, çölyaklı bireyler...

02 Ağustos 2021 Pazartesi 16:54
Memduh Büyükkılıç, glütensiz kafeyi ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yapımı devam eden glütensiz kafeyi ziyaret ederek, deneme amaçlı yapılan ürünleri inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, çölyaklı bireyler ile sağlıklı beslenmek isteyenlerin glütensiz ürünler tüketebileceği kafeyi ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yakında hizmete açılacak glütensiz kafeyi gezen ve kafenin danışmanı Süleyman Engin Şef ile menüleri inceleyen Büyükkılıç, kafenin mutfağına da girerek lezzet şenliğine ortak oldu.

Başkan Büyükkılıç, bir doktor olarak çölyaklı bireylerin yaşadıkları sıkıntıların farkında olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Çölyaklı hastaların rahatlıkla tüketebileceği ürünlerin yer alacağı glütensiz kafemizi yakında hizmete açıyoruz. Burada pide, pizza, pasta, hamburger ve benzeri gıdaları rahatlıkla tüketebilecekler. Kafemiz aynı zamanda sağlıklı yaşamı ilke edinen vatandaşlarımıza da açık olacak. Vatandaşlarımız için bir sosyal proje mantığıyla bu sorunu ortadan kaldırıyoruz. Dışarıda yemek yeme problemlerini de burada çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Açacağımız kafemiz ile vatandaşlarımızın yaşam kalitesini inşallah arttıracağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.