Meram Belediyespor'da şampiyonlar ödüllendirildi

KONYA (AA) - Meram Belediyespor'un tekvando, kick boks ve wushu branşındaki sporcuları, Meram Belediye Meclisi'nde düzenlenen törenle ödüllendirildi.Meram Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen programa Meram Belediye Başkanı Mustafa...

07 Haziran 2022 Salı 14:39
Meram Belediyespor'da şampiyonlar ödüllendirildi

KONYA (AA) - Meram Belediyespor'un tekvando, kick boks ve wushu branşındaki sporcuları, Meram Belediye Meclisi'nde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Meram Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen programa Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri, sporcular ve antrenörleri katıldı.

Brezilya'da düzenlenen İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları'nda ikinci olan Selma Canlı ve Muhammed Bilici tekvando branşında ödüllerini alırken, Dünya Kick Boks Kupası'nda dünya birincisi olan Emircan Beserek, dünya üçüncüsü olan Serdar Çınar ve Sabriye Gür ödüllendirildi.

Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Wushu Kungfu Şampiyonası'nda iki Avrupa birinciliği ve bir Avrupa ikinciliği alan Sıla Özge Öden, Avrupa birinciliği, Avrupa ikinciliği ve Avrupa üçüncülüğü elde eden Aynur Murat ve Avrupa ikincisi olan Betül Demirbaş ödüllerini Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'un elinden aldı.

Kavuş, Meram Belediyespor'un başarılarına her geçen gün yenilerini eklediğini kaydederek, "Sporcularımız her zaman olduğu gibi bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Elde edilen başarılar gerçekten çok kıymetli. Sadece Meram'ı ve Konya'yı değil, ülkemizi uluslararası müsabakalarda temsil ediyorlar. Gösterdikleri başarılarla hepimizi her dönem mutlu ediyorlar. Son 3 yıllık süreçte katıldıkları müsabakalarda bizleri sürekli olarak gururlandıran sporcularımızı tebrik ediyor, onları yetiştiren hocalarımıza ve spora teşvik eden ailelerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.