Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir ve çevresi için toz taşınımı uyarısında bulunuldu. Kırşehir Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bu gece ve yarın Kırşehir ile ilçelerinde toz taşınımının yaşanabileceği belirtildi.Cuma...

18 Ekim 2018 Perşembe 11:49
Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir ve çevresi için toz taşınımı uyarısında bulunuldu.

Kırşehir Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bu gece ve yarın Kırşehir ile ilçelerinde toz taşınımının yaşanabileceği belirtildi.

Cuma günü hafifleyecek olan toz taşınımının hafta sonundaki yağışlı sistemin gelişiyle etkisini kaybedeceği ifade edilen açıklamada, ulaşımda aksamaların oluşabileceği kaydedildi.

Açıklamada, toz taşınımının sebep olabileceği görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağışlar nedeniyle ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.