MGÜ'den "Gönüllerin Kahramanı; Sağlıkçılar" sergisi

ANKARA (AA) - Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesince (MGÜ) 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında "Gönüllerin Kahramanı; Sağlıkçılar" sergisi açıldı.MGÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, üniversitenin sanat galerisinde...

13 Mart 2021 Cumartesi 13:59
MGÜ'den

ANKARA (AA) - Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesince (MGÜ) 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında "Gönüllerin Kahramanı; Sağlıkçılar" sergisi açıldı.

MGÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, üniversitenin sanat galerisinde açılan sergide, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele eden sağlık çalışanlarının eserleri izlenime sunuldu.

Serginin açılışı MGÜ Rektörü Prof. Erol Parlak ve Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa Taşdemir tarafından yapıldı.

Sağlık çalışanları Adnan Öztürk, Ahu Güngör Acar, Burcu Çoban, Cengiz Güven, Nurcan Sırkamış, Nursel Erdil, Sadık Demirsoy, Sadullah Üçtaşlı, Selçuk Aslan, Sema Efe, Serpil Altundoğan ve Ümit Özen'in eserlerinin bulunduğu sergi, 26 Mart'a kadar ziyaret edilebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.