MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Kayseri'de ziyaretlerde bulundu

KAYSERİ (AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğünü ziyaret etti.MHP Kayseri...

13 Eylül 2021 Pazartesi 12:58
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Kayseri'de ziyaretlerde bulundu

KAYSERİ (AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

MHP Kayseri İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ziyaretlerde Özdemir'e MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak da eşlik etti.

ASKF Başkanı Mutlu Önal ile Sümer Tesisleri'nde bir araya gelen Özdemir, amatör spor kulüplerinin desteklenmesi konusunun Büyükşehir Belediye Meclisi'ne taşınması sözünü verdi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin'i de ziyaret eden Özdemir, il müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Özdemir, SGK İl Müdürü Hacı Ali Hasgül ile de bir araya geldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.